Szines videó kaputelefon, 7inch érintőképernyő,IP65, 1080P AHD kültéri kamera, RFID Tuya SMART
Rendelhető, külső raktáron

Színes videó kaputelefon 17,7 centiméteres képátló, extra lapos monitor, érintőképernyővel és a masszív, alumínium kültéri kamerás egység (IP65) biztosítja a kiemelkedő képminőséget és tartósságot. A rendszer továbbfejlesztett 1080P AHD kamerával rendelkezik, mely kiválló képminőséget nyújt, valamint mozgásérzékelési funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy a látogatók érkezésekor értesítést kapjon.

A rendszer bővíthető további kamerás kültéri egységekkel, monitorokkal, megfigyelő kamerákkal, valamint nyitás- vagy mozgásérzékelőkkel, így teljesen testreszabható az Ön igényeihez. Az RFID közelítő kulcsoknak köszönhetően pedig gyorsan és kényelmesen nyithatja ki az ajtót. 

A DPV SMART video kaputelefon mozgás érzékelésekor képes üzenetet küldeni, valamint automatikus és manuális fotó-, videókészítésre is képes, így mindig nyomon követheti, mi történik otthona előtt. Az internetes távoli elérés révén okostelefonról is irányíthatja a rendszert, akár távolról is, a Smart Life vagy a Tuya Smart applikációk segítségével, melyek Android és iOS mobiltelefonokkal is kompatibilisek.

Szett tartalma:

1db 7inch beltérimonitor
1db IP65 AHD kültéri egység
1db 230VAC/15VDC
1csomag RFID kártya (5db kártya 1db progamozói 1db törlő kártya)

Márkanév
Home
Termékcsoport
4 vezetékes Video Kaputelefon
Termékfajta
Egylakásos
69 500 Ft Bruttó
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről