BLOG

07
Máj

Kerültünk már olyan helyzetbe, hogy egy égve hagyott lámpa, elfelejtett rádió vagy egy rosszul bezáródott autó miatt nem indult el a gépjárművünk, és olyan helyzetben hagyott cserben, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá. Munkába menet, egy fontos állásinterjú előtt vagy amikor a repülőtérre kellene kiérni, hogy elutazhassunk a családdal a várva várt nyaralásra. Ilyen esetekben mindenkinek jól jönne egy mini indításrásegítő.

15
Ápr

Sokunk lakásában megtalálhatók még a vezetékes telefonok is, amelyek mobilis társukkal, azaz a mobiltelefonnal szemben sokkal megbízhatóbbak, strapabíróbbak és időtállóbbak. Nem merülnek le, nem törnek könnyen és abban az esetben, ha több időt töltünk otthonunkban, kényelmes is lehet a használatuk, mivel az említett külső tényezőktől függetlenül elérnek bennünket. A telefonok mellett az internet is mindennapos, valamint a munkafolyamathoz szükséges eszközök egyike közé tartozik. Miért ne lehetne előnyt kovácsolni a telefon és az internetkapcsolat szükségességéből és összevonni előnyös tulajdonságaikat?

04
Ápr

Ma is előfordulhat, hogy rosszakaróid áldozatává válsz, akik egy nyaralás idejére üresen hagyott lakásodat vagy a nyaralás helyszínéül szolgáló családi házadat fosztják ki, ezáltal megszabadítva értékeidtől. Minden ember szeretné biztonságban tudni értékeit - amelyért egy életen át dolgozott - vagy esetleg szerettei életét és testi épségét, amennyiben a betörők olyan jól felszereltek, hogy nem zavarja őket, ha a család éppen nyugodt álmát alussza. A vezetékes vagy vezeték nélküli riasztók jelenthetik azt a megoldást, amelyben nyugodt szívvel megbízhatsz.

23
Márc

Ma már nem kell félnünk a vihartól, a vadállatok támadásától vagy szomszédainktól, azonban manapság is vannak fenyegetést jelentő tényezők. Ilyen lehet egy bűnöző, aki nyugalmunkra tör, és akinek célja, hogy megfosszon bennünket az évek során felhalmozott és féltve őrzött értékeinktől. Szerencsére a modern kor modern eszközöket szült, így a technológia fejlődésének hála, ma már számos olyan okoseszközt beszerezhetünk, amellyel megóvhatjuk otthonunkat a betörésektől.

09
Márc

Az elektromos kapunak számos előnye ismert. Mindamellett, hogy biztosítja az ember számára azt a kényelmet, hogy egyetlen gombnyomással, az autóból való kiszállás nélkül kinyithatja vagy becsukhatja a kaput, a biztonság megteremtéséhez is nagyban hozzájárul. Az alábbi bejegyzésben rá szeretnénk világítani az elektromos kapuk tagadhatatlan előnyeire, működési mechanizmusára és fajtáira egyaránt, hogy az olvasó is átfogóbb képet kapjon a szerkezetről.

17
Febr

Napjaink rohanó világában a modern embernek minden egyes perc számít. A reggeli rutinfeladatok elvégzését követően már sietni is kell a munkahelyre, vinni kell a gyerekeket az óvodába, iskolába, vagy éppenséggel el kell jutni a kora reggeli jógaórádra. Te is szeretnél minden reggel pár perccel tovább maradni az ágyban, hogy összeszedd a gondolataidat, megtervezd az előtted álló napot, és feltöltődj energiával ahhoz, hogy eredményesen indulj neki a napnak. Ezért van szükséged egy kapunyitóra, amely megkönnyíti reggeleidet egyaránt. 

03
Febr

Napjaink modern technológiájának hála, ma már különböző eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek gyorsan és hatékonyan, emberi beavatkozás szüksége nélkül jelezhetik a veszélyt. Ezeknek az eszközöknek a megvásárlásával és beszerelésével nem csak szeretteink testi épsége óvható meg, hanem halálos kimenetelű balesetek is elkerülhetők.

21
Jan

Az autó akkumulátor karbantartásának folyamata és fontossága Az autó akkumulátorok típus szerinti karbantartása Drágább akkumulátorok típusai és karbantartása Akkumulátorok további lényeges jellemzői

10
Jan

A képernyővédő fólia, amely meghosszabbítja okoseszközöd élettartamát.

Mik a képernyővédő fólia legnagyobb előnyei?

Milyen típusú képernyővédő fóliák léteznek?

Hogyan helyezhető fel a képernyővédő fólia?

23
Dec

Modern megoldás látogatóid ellenőrzésére a wifis kapucsengő.

A wifis kapucsengő azon eszközök egyike, amely segítségedre lehet látogatóid azonosításában, továbbá akár abban a helyzetben is, ha te nem tartózkodsz otthon...

10
Dec

Vezess balesetmentesen autós telefontartó segítségével. 

Autóban használható telefontartó sokunk mindennapjait könnyítheti meg. Napjainkban szinte minden ember rendelkezik okostelefonnal, amelyet minden nap mindenhová magával hurcol.

25
Nov

Napjainkban a betörések száma sajnos évről évre növekszik. A betörők újkeletű eszközeinek és modern gondolkodásának köszönhetően a technológia fejlődésével a bűnözők is képessé válnak tartani a ritmust. Ennek fejében az értékeink megőrzése érdekében nekünk is hatékonyan kell eljárnunk...

11
Nov

A kamerarendszer telepítéséhez ma már nincs szükség szakemberek kihívására és munkadíjuk megfizetésére, mivel okoseszközök segítségével te is könnyedén üzembe helyezheted a készüléket a felhőalapú kommunikációnak köszönhetően...

22
Okt

Senki sem szeretné megvárattatni fontos vendégeit, hagyni, hogy a kapu vagy a külső ajtó, esetleg a lépcsőház előtt ácsorogjanak hidegben, szélben, esőben...

08
Okt

A modern technológiának hála, ma már nem csak távirányító segítségével lehet vezérelni az automata ajtókat és kapukat, hanem okostelefonra telepített alkalmazás segítségével egyaránt..

30
Szept

A beléptető szett, legyen az kártyás vagy kódzáras, nem csak az egyszerűsége és letisztult volta miatt lehet vonzó otthoni kiegészítő, hanem hatékonysága sem másodlagos...

24
Szept

Otthonunk értékeinek védelme és saját, valamint szeretteink testi épségének biztosítása mindennél többet ér.