BLOG

Kártyás és Kódzáras Beléptető szett

2019.09.30 17:25

A beléptető szett, legyen az kártyás vagy kódzáras, nem csak az egyszerűsége és letisztult volta miatt lehet vonzó otthoni kiegészítő, hanem hatékonysága sem másodlagos...

A kártyás és kódzáras beléptető szett megismerése

 

A beléptető szett, legyen az kártyás vagy kódzáras, nem csak az egyszerűsége és letisztult volta miatt lehet vonzó otthoni kiegészítő, hanem hatékonysága sem másodlagos. 


A belépés – történjen magánlakásba vagy kisebb - nagyobb létszámú irodákba – sokkal egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb lesz. A bejutás ideje lerövidül, sokkal időtakarékosabb lesz, mint egy kulcs használatakor. Nincs szükség kulcsok másolására egy kód megosztásával barátaid, rokonaid könnyedén bejuthatnak lakásodba.

 

A szerkezet kültérre és beltérre egyaránt felszerelhető, ezért ideális választás magánszemélyeknek lépcsőház bejárónál, kapubejárónál, pincehelyiség elzárásához, valamint vállalatok számára egyaránt, irodai beléptető rendszernek vagy különböző területek elzárásához. Felépítésének köszönhetően állja az időjárás viszontagságait, legyen az heves esőzés, nagy erejű szél vagy perzselő napsütés. Mindemellett ellenáll a vandalizmusnak is strapabíró mivoltának köszönhetően.

 

Biztonságos hazatérés a kártyás és kódzáras beléptető szettnek köszönhetően

 

A gyorsaságából adódóan biztonságot is nyújthat. Képzeljük csak el a legrosszabb esetet, hogy este hazafelé tartasz egyedül, és hallod, hogy valaki követ. Lehet egy ártalmatlan járókelő, aki épp úgy igyekszik otthonába, mint te, de ilyen esetekben szereted magad minél hamarabb biztonságban tudni. 

 

Mikor a kapu vagy a bejárati ajtó elé érsz, nem kell a kulcsoddal bíbelődni, hanem egy mozdulattal „lecsippanthatod” proximity kártyádat, és már bent is vagy a biztonságot jelentő helyiségben. 

 

Mindemellett az adott területre való belépés szabályozásával lecsökkenhet a betörések száma. Sokkal jobban megnehezíti a betörők dolgát egy kódzáras beléptető rendszer, mint egy sima kulcsos vagy sok esetben őrizetlen lépcsőházi ajtó. 

Amennyiben úgy érzed, hogy kódodat valaki meglátta, és észleled mások általi használatát, könnyedén megváltoztathatod azt egy egyszerű átprogramozással. Ezen funkcióinak köszönhetően biztonságban tudhatod értékeid.

 

Közösségi iroda használata egyszerűen és biztonságosan

 

Az előzőekben említett céges beléptető rendszer megkönnyíti a közösségi színterek mindennapjait is, amennyiben olyan közösségek számára kialakított helyszínnel rendelkezel, melynek felügyelete egy plusz munkaerő alkalmazását jelentené. 

 

Napjainkban az úgynevezett co-working irodák a fénykorukat élik. A legnagyobb kihívás, amellyel találkoznak, hogy nem mindig tudják kire bízni a bejutáshoz szükséges kulcsot. Ahhoz pedig nem termelődik elegendő bevétel, hogy teljes állásban felvegyenek egy recepcióst. Tárva-nyitva nem hagyhatják, mivel a legtöbb helyen számítástechnikai eszközök, konyhai felszerelések találhatók. Egy CODEFON kódzáras beléptető rendszer mellett a közösségi iroda menedzselése is sokkal könnyebb.

 

Az otthoni és a közösségi színterek mellett kisebb irodák is jól járhatnak a kártyás vagy kódzáras beléptető rendszer használatával. Szintén kizárható annak az esélye, hogy illetéktelen ember hatol be az épületbe, előidézve ezzel az irodai felszerelés vagy a dolgozók értékeinek eltűnését. Általa olyan területeket zárhat el, melynek kezelését csak szakemberre szeretné bízni, így más nem férhet hozzá és nem csinálhat bajt.

 

Amennyiben a rendszer sokszínűsége felkeltette érdeklődésedet, keress minket bizalommal, hogy bővebb információt nyújthassunk termékeinkkel kapcsolatban.