BLOG

Otthoni Biztonsági Kamera

2019.09.24 16:39

Otthonunk értékeinek védelme és saját, valamint szeretteink testi épségének biztosítása mindennél többet ér.

Az otthoni biztonsági kamera meglétének szükségessége

 

Otthonunk értékeinek védelme és saját, valamint szeretteink testi épségének biztosítása mindennél többet ér. Ennek fejében minden háztartásban érdemes beszerezni egy otthoni biztonsági kamerát, melynek segítségével megbizonyosodhatsz arról, hogy családod és tárgyi értékeid biztonságban vannak. 

 

Mindenki sokkal nyugodtabban hagyja el otthonát akár hosszabb időre is, vagy tölti egyedül az éjszakát, ha rendelkezik az adott berendezéssel. Igaz, a biztonsági kamera nem feltétlenül akadályozza meg a betörést, a lopást vagy a vandalizmust, de bűncselekmény esetén biztosítja a tettesek azonnali, eredményes felkutatását, valamint a kamera látható ponton való elhelyezése elrettentésként szolgálhat a behatolóknak. 

 

Amint felfedezik, hogy az otthonod ilyen jellegű berendezéssel rendelkezik, egyből elmegy a kedvük attól, hogy teszteljék a kamera hatékonyságát, és tovább állnak. Cégünk kínálatában magas minőségű kamerarendszerekből válogathatsz, és megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

 

Gondolkodj az „ellenség” eszével

 

A betörők nem szeretik a bonyolult eseteket és a kockázattal járó vállalkozásokat, legyen az rácsos ablak, riasztókészülék, felszerelt kamerarendszer vagy egyszerűen egy hangosan ugató kutya. Az az elsődleges céljuk, hogy gyorsan és észrevétlenül jussanak be, majd egyszerűen meglógjanak az igazságszolgáltatók elől, így a betörésüket vagy rongálásukat megörökítő kamerarendszer csak kockázattal járna. 

 

A 4 kamerás HD képet szolgáltató berendezésünknek köszönhetően az elkövető ruházata, jellegzetes mozgása, különleges ismertetőjegyei egyből megállapíthatók lesznek, amely hozzásegíti a hatóságot a megtalálásához. Mivel a kamera időt is rögzít, ezért egyszerű összeegyeztetni a térfigyelő kamerákkal, és máris megvan, hogy honnan indultak el a bűnözök, mely kiindulópontnak elegendő a rendőrök számára.

 

A látszat nem csal

 

Amennyiben meg szeretnél bizonyosodni arról, hogy semmiképpen sem vagy kitéve a betörők és a rongálók által jelentett veszélynek, érdemes szemmel látható helyre elhelyezni a kamerákat. Legyen az a bejárati ajtó fölötti rész, a kapu, a kerti bejáró, az autófeljáró, a garázs vagy a melléképület közelében lévő terület, mely látványa nem csak elrettenti a bűnözőket, de betörés esetében kiváló felvételeket tud biztosítani. 

 

Rendőrségi statisztikák is igazolják, hogy a ház alapos külső feltérképezését követően az elkövetők a védelem nélküli célpontokat választják ki elsősorban. Külön megoldásként szolgálhat, ha „kamerával őrzött terület” matricákat ragasztunk látható helyre, mely szintén elgondolkoztatja a betörőket, hogy megéri-e megkockáztatni a lebukást. 

 

Az otthoni biztonsági kamera előnyei

 

A rendszernek nincs nagy eszközigénye, azonban nagy kapacitású merevlemezének hála nagy mennyiségű videó tárolására képes. A legmodernebb technológiát használják fel a megalkotásakor, ennek köszönhetően nem csak a tárigénye alacsony, de magas minőségben képes visszajátszani a felvételeket. 


A kamerarendszer megbízhatósága mellett a felszerelés és a telepítés is egyszerű, mivel akár kis szakértelemmel és műszaki tudással rendelkező megrendelőink is könnyedén képesek a feltelepítésre. Azonban, ha telepítés közben elakadnál, telefonon kereshetsz minket, ahol szakértőink technikai segítséget nyújtanak neked.