BLOG

Telefontartó Autóba

2019.12.10 19:20

Vezess balesetmentesen autós telefontartó segítségével. 

Autóban használható telefontartó sokunk mindennapjait könnyítheti meg. Napjainkban szinte minden ember rendelkezik okostelefonnal, amelyet minden nap mindenhová magával hurcol.

Vezess balesetmentesen autós telefontartó segítségével

 

Autóban használható telefontartó sokunk mindennapjait könnyítheti meg. Napjainkban szinte minden ember rendelkezik okostelefonnal, amelyet minden nap mindenhová magával hurcol. Modern világunkban már a munkavégzéshez is szükség van a mobiltelefonok meglétére. Telefonhívások intézése, üzenetek küldése, fotózás, hangfelvételek és jegyzetek készítése, térkép használata, interneten való böngészés vagy különböző munkához szükséges applikációk használata. 

 

A teljesség igénye nélkül ezek mind olyan programok és lehetőségek, melyre az embernek manapság szüksége van ahhoz, hogy eljusson egy ismeretlen pontra, felkeresse szeretteit, tartsa a kapcsolatot munkatársaival, vagy éppenséggel megossza fontosabb pillanatait az interneten. A mobiltelefon észrevétlenül, de mindennapjaink szerves részévé vált, amelynek köszönhetően szükségünk van olyan eszközökre amelyek megkönnyítik és biztonságossá teszik használatát.

 

Mobiltelefon használatának veszélyei 

 

Azonban a mobiltelefon használatába sokunk belefeledkezik és hagyja, hogy elvegye a figyelmét a körülötte lévő valóságról. Ezért láthatunk a közlekedésben olyan embereket, akik fejüket leszegve a mobiltelefonra meredve lelépnek a piros lámpa elé vagy a másik oldalon, a volán mögött a piros lámpánál állva telefonjukba feledkezve elfelejtenek elindulni a lámpa zöldre váltásakor.

 

Vezetés közben kifejezetten veszélyes lehet a telefon kézben való tartása vagy a készülék fülhez emelése telefonálás alkalmával. Ilyenkor a figyelem megoszlik, és könnyen baleset kialakulásához vezethet a veszélyes helyzet. Ezzel nem csak saját és utasaink életét veszélyeztetjük, hanem a környezetben lévő gyalogosokat és egyéb közlekedő partnereket egyaránt.

 

Megoldás: az autóba való telefontartó!

 

Megoldásként szolgálhat olyan kiegészítő eszközök használata, melyek nem igényelnek kifejezett gondoskodást, melyek segítségével nem szükséges megosztani az ember figyelmét, és arra a cselekvésre koncentrálhat, amelyet éppen végez. Ilyen kiegészítő eszköz lehet az autós telefontartó, mely segítségével nem kell az embernek a kezébe vennie telefonkészülékét ahhoz, hogy hívást intézzen vagy hogy lássa, ki küldött üzenetet. Mindemellett vezetés közben nem fog csúszkálni a készüléked, hanem biztonságosan egy helyben marad, így arra sem kell koncentrálnod.

 

Az autós telefontartó előnyei

 

Az autós telefontartó segítségével telefonod könnyedén elhelyezhető, így hozzá is kapcsolható az autó rendszeréhez, vagyis a hangszórón keresztül egyszerűen intézhetsz kihangosított telefonhívásokat. Így sem a kezedre, sem a figyelmedre nem lesz szükség vezetés közben, olyan lesz, mintha a melletted ülő utassal beszélgetnél.

 

Mindemellett biztos pontot jelent telefonod számára, nem fog út közben leesni, akadályozni a vezetésben, becsúszni az ülés alá vagy esetleg a pedálok alá életveszélyes helyzetbe kerítve a sofőrt és utasait. Stabilan és biztonságosan egy helyben tartja készülékedet.


Amennyiben te is szeretnél balesetmentesen közlekedni és teljes figyelmedet az útra és az azon közlekedőkre fordítani, akkor nézz körül webáruházunkban, ahol számos hasznos eszköz közül válogathatsz, mint az autós telefontartó, és ahol szakértők lesznek segítségedre kérdéseid megválaszolásában.