Szűrés

Bluetooth Kapunyitó, távvezérlő, Okostelefonnal Vezérelhető digitális kulcs (nold-open)

Nold-Open-01
Nold-Open-01
Nold-Open-01
Nold-Open-01
Nold-Open-01
Nold-Open-01
Bluetooth Kapunyitó, távvezérlő, Okostelefonnal Vezérelhető digitális kulcs (nold-open)

Nyiss kaput okostelefonoddal!

A Nold Open egy okostelefonnal vezérelhető bluetooth kapunyitó eszköz, amely Bluetooth technológián keresztül kommunikál az elektromos kapu vagy garázsajtó vagy elektromos zárvezérlővel. A Nold Open kompatibilis a legtöbb elektromos garázsajtóval, kapuval és különböző beléptető berendezéssel.

 

A Nold applikációból egyszerre kezelheti összes garázsajtóját, elektromos vezérlésű kertkapuját, mágneszár vagy siktapadó mágnessel működö ajtóit. A virtuális kulcsokat megoszthatja családtagjaival, barátaival, munkatársaival vagy rokonaival is, sőt akár a kertésszel, bejárónővel is. A virtuális kulcsok elláthatók időkorláttal, viszzavonhatóak és ismételten aktiválhatóak egyszerűen akár a laptopunk segítségével is. Az eszközvezérlő applikáció tíz felhasználóig és öt vezérlő eszközik ingyenes.

Az eszközhöz letölthető applikáció elérhető Android és iOS okostelefonokhoz is.

 

A Nold Open eszköz  bármely mobiltelefonnal működtethető, amely - iOS™ 9.0 (vagy újabb), - Android™ OS 4.4 (vagy újabb) - operációs rendszerrel működik és Bluetooth® 4.0 vezetéknélküli technológiát használ.

Egyéb termékspecifikációk:

- a legújabb Bluetooth technológiával felszerelve
- a legtöbb garázs, kapu és beléptető berendezéssel működtethető
- Android és iOS kompatibilitás

 

Nold Open beüzemelése (magyar nyelvű)

Használati utasítás (magyar nyelvű)

 

vonalkod: 5 9998887 546006

Bővebben
Márkanév :
Nold Open
Termékcsoport :
Kapuautomatizálás
További adatok
Raktáron
38 889 Ft Bruttó
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
38 889 Ft/db
2+  db
-1 500 Ft/db
37 389 Ft/db
5+  db
-2 000 Ft/db
36 889 Ft/db
10+  db
-2 500 Ft/db
36 389 Ft/db
Részletek

KOMPLEX MEGOLDÁS
Használja a Nold applikációját kapunyitó készüléke egyszerű beállítására és vezérlésére. Integrálja meglévő távirányítóit egyetlen applikációba. Riasztórendszerek ki/be kapcsolása, mágneszárak működtetése, egyéb széleskörű felhasználhatóság.

 

BIZTONSÁGOS KULCSMEGOSZTÁS

A Nold Open eszközzel könnyedén megoszthatja virtuális kulcsát családtagjaival, barátaival, munkatársaival vagy visszavonhatja a hozzáférést garázsához a kijelölt személy email címének használatával. Korlátlan számú telefonkészülék csatlakoztatható egy Nold Open készülékhez, amely korlátlan számú kulcsmegosztást tesz lehetővé.

FELHŐALAPÚ SZOLGÁLTATÁS AZ ESZKÖZÖK ONLINE KEZELÉSÉRE
A felhasználóbarát weboldalon nagyszámú felhasználót kezelhet könnyedén, így a hozzáférés biztosítása vagy letiltása akár távolról is elérhető.

EGYSZERŰ ÉS GYORS BEÜZEMELÉS
A Nold Open készülék a meglévő elektromos kapu-, illetve garázsnyitó berendezéséhez csatlakozik. Kompatibilis bármely elektromos kapuval, garázsajtó nyítóval illetve beléptető rendszerrel. A két beépített kimenetnek köszönhetően akár két kapu is irányítható egy eszközzel amenyiben ez nem elegendő, az applikáció korlátlan számú további eszköz csatlakoztatható. A kimenetek konfigurálhatósága révén számtalan további felhasználási lehetőség adott, pl. kerti világítás ki-be kapcsolása, öntöző rendszer inditása, szellőztetők ki-be kapcsolása... .

KOMPATIBILITÁS

A Nold Open eszköz  bármely mobiltelefonnal használható, amely - iOS™ 9.0 (vagy újabb), - Android™ OS 4.4 (vagy újabb) - operációs rendszerrel működik és Bluetooth® 4.0 vezetéknélküli technológiát használ. Tíz felhasználóig ingyenesen használat, 11 felhasználótól az applikáción keresztüli előfizetéssel használható.

 

Technikai adatok:

Tápfeszültség: 8-32V DC vagy 6-24V AC
Áramfelvétel max: 75mA @ 24V
Kimenetek száma: 2
Kimenetek terhelhetősége: DC 1,0A @ 24V - AC 0,5A @ 125V
Bemenetek száma: 2 (csak iOS applikáció számara)
Vezeték nélküli kommunikáció: Bluetooth 4.0LE
Frekvencia: 2,4GHz
Teljesítmény +4 dBm
Müködési hőmérséglet: -40°C - +85°C
Méret: 40x80x20mm

 

 OUT1

 

Az eszköz 1. számú kimenete, melyet a vezérlendő kapu központi egységéhez kell kötni. (a kimenet típusa: biztosíték mentes relé kimenet.)

 

 OUT2

 

Az eszköz 2. számú kimenete, melyet a vezérlendő kapu központi egységéhez kell kötni. (a kimenet típusa: biztosíték mentes relé kimenet.)

 

 IN1

 

Az eszköz 1. számú bemenete, melyet az OUT1 kimenettel vezérelt kapu központi egységéhez kell kötni. (A bemenet meghajtása potenciálmentes kimenettel történhet.) A bemenetet nem muszáj bekötni, a használata az applikációban engedélyezhető vagy letiltható.

 

 IN2

 

Az eszköz 2. számú bemenete, melyet az OUT2 kimenettel vezérelt kapu központi egységéhez kell kötni. (A bemenet meghajtása potenciálmentes kimenettel történhet.) A bemenetet nem muszáj bekötni, a használata az applikációban engedélyezhető vagy letiltható.

 

 

NC

Nem használt.

 

PWR

Polaritás-független tápfeszültség bemenet.

 

 

nold; nold-open;digitális kúlcs, wifi kapunyító; bluetooth kapuvezérlő; kapu távvezérlő

Információk
Termékfajta
bluetooth és GSM mobil vezérlő
Gyártó
nold
Szállítás
várható beérkezés október vége!
Cikkszám
nold-open
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek